Click & Go gasveren

|Click’n-Go gasveer

De Click’n-Go gasveer is een gasveer met een geïntegreerd kliksysteem. Dankzij dit geïntegreerde mechanische kliksysteem is het mogelijk de gasveer in ingeschoven positie mechanisch te borgen. Door slechts een lichte aanraking kan de borging van de zuigerstang weer worden opgeheven (het ballpoint principe).

MEER INFO
Blokkeerbare gastrekveer

|Blokkeerbare trekveer

Blokkeerbare gasveren worden toegepast in systemen waarbij gecontroleerde bewegingen van belang zijn. Hierbij spelen krachten, demping en compressie een belangrijke rol. Nu ook te leveren in de gastrekveer uitvoering.

MEER INFO
Dubbel werkende tandem gasveer

|Tandem gasveer

Deze gasveren zijn extreem geschikt voor de zwaardere luiken en kleppen. Door de gasveer met de kleine cilinder boven te plaatsen zal het sluiten gemakkelijker gaan omdat de kracht in de kleine cilinder moet worden overwonnen en niet de grote. Beide cilinders zijn voorzien van een ventiel om de druk geheel conform wens aan te passen.

MEER INFO

|Bescherm & blokkeer

bescherm en blokkeerpijp voor gasveren

Beide dienen ter bescherming van de zuigerstang tegen vuil en beschadigingen. Bij lange slaglengtes zal de beschermpijp voorkomen dat de zuigerstang zal doorbuigen. De rode blokkeerpijp beschermt tegen het onbedoeld inklappen of neervallen van kleppen of luiken.

MEER INFO
Dubbel werkende tandem gasveer

|RAL kleuren/verzinkt

Bij afname van grotere partijen gasveren is het mogelijk om de cilinder te laten spuiten in een gewenste RAL kleur. Ook is het mogelijk de gasveer uit te voeren met een hard verchroomde zuigerstang en een verzinkt cilinderhuis.

MEER INFO

Overige types gasveren

Gasdrukveren

Gasdrukveren

Gastrekveren

Gastrekveren

Blokkeerbare gasdrukveren

Blokkeerbare veren

1Uw verdere specificaties

Meer informatie:


Opmerking/productcode


chevron

2Uw contact informatie


Naam/bedrijfsnaam*


Email*


Telefoonnummer


Land