|Ogen

Ogen zijn leverbaar in tal van standaard formaten en diverse materiaal soorten. Ogen maken het mogelijk om de juiste totaal maat (hart oog-hart oog) te realiseren met een standaard gasveer uitgevoerd met schroefdraad. Ook is het mogelijk om ogen geheel conform uw wens te laten fabriceren.

OGEN

|Kogelgewrichten

Kogelgewrichten worden veelal toegepast in situaties waar het moeilijk is de gasveer in een rechte lijn tussen beide draaipunten te monteren. Het kogelgewricht voorkomt een nadelige belasting van de zuigerstang op het geleidingsstuk, wat de levensduur van de gasveer bevorderd.

KOGELGEWRICHTEN

|Gaffels

Gaffels worden gebruikt in constructies waarin hoge drukken en/of belastingen op de aansluitdelen voorkomen. Gaffels zijn bestand tegen hoge stoot- en trekkrachten. Bij gebruik van gaffels dient men de gasveer rechtlijnig tussen de bevestigingspunten te monteren.

GAFFELS

|Stangkoppen

Stangkoppen worden gebruikt in toepassingen waar een gecombineerde axiale en radiale belasting op de aansluitdelen kan optreden. Door het staal op PTFE weefsel hebben onze stangkoppen een geringe wrijvingsweerstand en behoeven na montage geen verder onderhoud.

STANGKOPPEN

Bevestigingen & toepassingen

Pen bevestigingen

Kogel bevestigingen

Toepassingen