Stangkop

Een stangkop is een effectief stukje techniek met veel verschillende gebruiksdoelen. Stangkoppen zijn veel te vinden in machines van alle maten, van drones en muziekinstrumenten tot landbouwvoertuigen. Wij leveren de stangkop als een van de mogelijke aansluitdelen voor onze gasveren. U vindt bij ons altijd een ruime keuze, zowel in de gasveren zelf als de omringende bevestigingsdelen. Iedere gasveer heeft opties voor een stalen of RVS aansluitdeel. Wij kunnen ook de bevestigingsdelen voor uw constructie leveren. Deze zijn in een vlakke en haakse uitvoering verkrijgbaar. De bevestigingen kunnen bovendien in RVS of kunststof worden geleverd. Zo hebben we voor elke constructie een passende oplossing.

Weet u nog niet helemaal zeker wat u precies nodig heeft? Neem dan gerust contact op met onze professionals. Wij helpen u graag verder met deskundig advies. Een bestelling plaatsen kan zowel telefonisch als online via onze website. U kiest een gasveertype uit en selecteert hierbij een cilinder-zuigerverhouding. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de maten door te geven. U kiest zelf de druk- of trekkracht uit en de aansluitdelen, zoals een stangkop. Per cilinder-zuigerverhouding staat het bereik van de leverbare kracht aangegeven. Eventuele extra’s als een ventiel of vergrote hitteweerstand kruist u aan. Tenslotte hoeft u alleen nog maar een oplage in te vullen. Wij werken met oplages van een enkele losse gasveer tot volledige productieseries. Als het om gasveren gaat hoeft u niet verder te zoeken, want wij kunnen elke opdracht aan.

Toepassingen van een stangkop

Stangkoppen komen in alle maten voor. De kleinste stangkoppen worden gebruikt in muziekinstrumenten en medische apparatuur voor hoge precisie. Aan de andere kant vinden we stangkoppen vaak in combinatie met zware industriële toepassingen. Elk type stangkop wordt op zijn eigen gebruikswijze afgestemd. Door slim gebruik van materialen kan met veel situaties rekening worden gehouden.

Een goed voorbeeld van deze handelswijze zijn onze RVS aansluitdelen. Deze worden veel gebruikt in de scheepsbouw, waar roestvorming vrijwel gegarandeerd is. Het gebruik van roestvrijstaal voorkomt dit en verlengt zo de levensduur van de gasveer. De stangkop zelf helpt om dit effect nog verder naar voren te brengen. De intelligente vormgeving zorgt dat krachten die niet in het verlengde van de gasveer liggen, worden opgevangen. Zo wordt de veer gelijkmatig belast, zonder dat de zuiger aan één kant extra slijt. Wij zorgen dat u het beste haalt uit uw gasveren met een zo lang mogelijke levensduur.

Combineer een gasveer met een stangkop

Wij combineren onze gasveren met een set buitengewoon praktische aansluitdelen om u in elke situatie te kunnen helpen. Van de precisie van kogelgewrichten tot de kracht van een gaffel; wij hebben voor u een oplossing. Onze experts helpen u graag verder bij het vinden van het ideale aansluitdeel voor uw constructie.

De stangkop die wij leveren is gemaakt van staal of rvs met een verbinding van PTFE. Deze combinatie levert minimale wrijvingsweerstand en heeft na montage geen verder onderhoud nodig. Externe belasting wordt goed aangepakt en u geniet lang van de voordelen die een gasveer uw constructie kan bieden.
  Snel een gasveer op maat in huis met SpringMasters De gasveren van SpringMasters zijn uitermate geschikt voor talloze doeleinden. Van meubelmakers tot de auto-industrie; wij hebben veel verschillende afnemers van onze veren. Voor elke bedrijfstak gelden andere regels en verwachtingen. Wij gaan hier zorgvuldig mee om, zodat iedereen het beste product krijgt. U stelt uw gasveer zelf online samen. Hierbij heeft u de keuze uit een paar praktische basismodellen:

Ieder van deze modellen kan bijna geheel op uw wensen worden afgestemd. U kiest uit ons assortiment de gewenste zuiger-cilinderverhouding en bepaalt vervolgens de maten. U geeft tevens aan hoeveel druk- of trekkracht nodig is en welke aansluitdelen moeten worden bevestigd. De maten van bijvoorbeeld de stangkop die op uw gasveer wordt toegepast, worden ook meteen weergegeven. Zo weet u meteen hoelang de veer in totaal zal worden. Naast opties voor een stangkop kunt u ook meteen doorgeven hoe groot de oplage moet zijn. Wij werken met een buitengewoon schaalbaar proces. Of u nu een losse gasveer nodig heeft of een complete productieserie; bij SpringMasters bent u aan het juiste adres.

SpringMasters, gasveerspecialist met een breed aanbod

Een ruim aanbod zorgt ervoor dat wij u in veel verschillende situaties verder kunnen helpen. Wij zijn daarnaast trots op onze korte levertermijnen. Ongeacht uw oplage zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk wordt voorzien van uw gasveren.

Naast gasveren op maat vindt u bij ons ook deskundig advies. U kunt hiervoor altijd even bellen tijdens kantooruren of ons een e-mail sturen. Wij leveren advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring in het vak. Wij helpen u met het vinden van de ideale veer voor uw opdracht, inclusief aansluitdelen. Een stangkop, gaffel, oog of meer, wij hebben het voor u klaar liggen. Onze service gaat zelfs nog een stapje verder en helpt u bij het ontwikkelen van uw prototype.

Wanneer uw project nog in de protofase is, kunnen de druk- en trekkrachten die nodig zijn nog wisselen. Wij leveren daarom gasveren met een ventiel om de gasdruk naderhand aan te passen. Wij helpen u graag met het vinden van het optimale drukniveau. Is het prototype af, dan kunnen wij meteen overschakelen op fabricatie van gasveren voor productie op elke schaal. Van een paar losse units tot massaproductie; SpringMasters grijpt elke uitdaging met beide handen aan. Neem snel contact op en ontdek hoe u kunt profiteren van onze complete service.

X

|Stangkoppen

Leverbaar in verschillende materiaal soorten.
Meer info +31(0)541-682186

Overige aansluitdelen

Ogen

Kogelgewrichten

Gaffels

1Uw verdere specificaties

Stangkop artikelnummer


Aantal stuks*


Opmerking/productcodechevron

2Uw contact informatie


Naam/bedrijfsnaam*


Email*


Telefoonnummer


Land

 • M4
  27 5 8 ST 01
 • M5
  27 5 8 ST 02
 • M6
  30 6 9 ST 03
  30 6 6 ST 04
 • M8
  36 8 12 ST 05
  36 8 8 ST 06
 • M10
  43 10 14 ST 07
  43 10 9 ST 08
 • M14x1,5
  57 14 19 ST 09