X

Gasveer blokkeerbaar

Een gasveer die blokkeerbaar is, wordt onder ander veel gebruikt in de meubelbouw, scheepsbouw machinebouw en revalidatietechniek. Wilt u een gasveer vervangen of bent u met een eigen project bezig waarvoor deze veren nodig zijn? SpringMasters biedt uitkomst met gasveren in diverse maten. Voor veel van deze veren geldt bovendien dat de veerkracht goed af te stellen is. Wij helpen u in de ontwikkelingsfase graag met het vinden van de juiste veerkracht. Is het ontwikkelen voltooid en wilt u overstappen op productie? SpringMasters levert u een bijpassende productieserie gasveren.

Als een gasveer blokkeerbaar is, betekent dit dat er ook een extra bedieningselement wordt verbonden. Ook hier bieden we verschillende opties, van pedalen tot handgrepen. De bediening is via een slangetje verbonden, handig als de gasveren diep in de constructie verborgen zijn. Wij leveren dit model veren in twee varianten. Starre blokkeerbare gasveren zijn in hoogte instelbaar en veren verder niet mee afhankelijk van belasting. De verende uitvoering doet dit wel. Deze laatste is daarom vaak terug te vinden in bureaustoelen.

SpringMasters, uw gasveerspecialist

Wij bieden u een brede keuze uit gasveren. U kiest een verhouding uit voor de cilinder en zuigerstang. Vervolgens kunt u zelf de lengte invullen evenals de afwerking en druk- of trekkracht. Voor de bevestiging bieden we eveneens verschillende opties, zodat de gasveren zo goed mogelijk op uw project aansluiten. U heeft met onze snelle service uw nieuwe gasveren en bevestigingsdelen binnen enkele dagen in huis.

SpringMasters houdt vast aan haar drie pijlers

X
Hoe werkt de gasveer selector?

|Standaard maten

Alle standaard maten zijn uit voorraad leverbaar.
Selecteer uw bouwserie:

|Maatwerk

Heeft u binnen onze standaard voorraad toch niet uw ideale gasveer kunnen vinden?

Neem dan contact op met een van onze specialisten:

+31 0541 682186

|Demo blokkeerbaar

Blokkeerbare gasveren maken gebruik van een gesloten cilinder gevuld met stikstof om drukkracht op te wekken. In tegenstelling tot gasdrukveren en gastrekveren laten blokkeerbare gasveren zich in elke gewenste positie blokkeren. Des te hoger de druk van het stikstof, des te meer drukkracht de gasveer zal leveren.

Overige types gasveren

Gasdrukveren

Gasdrukveren

Gastrekveren

Gastrekveren

Dempers

Dempers